Запознай се с нашите 4

Близка среща с още две от брокерките на Galardo Real Estate: Симона Йорданова и Елеонора Тасева

Ако перифразираме думите на един от най-популярните български писатели, едно е да искаш да продадеш или да дадеш под наем недвижим имот, друго е да можеш да го намериш, а съвсем трето (и четвърто) е да заведеш в него човека, за когото е най-подходящ. Специалистите по недвижими имоти на Galardo се грижат мечтите на клиентите да бъдат сбъднати, желанията – удовлетворени, а имотите да намират точно този собственик или наемател, когото са чакали.

Започваме с въпроса, без който не може. Кои са трите най-важни качества, които трябва да притежава един успешен брокер на недвижими имоти?
Симона: Най-важни за мен в работата ми като брокер са личното отношение, индивидуалният подход към клиентите и детайлното разбиране на техните нужди.
Елеонора: Постоянство, контакт с клиентите и реклама.

Кой е любимият ви момент от работния ден?
Симона: Срещите с моя ментор - от нея научавам нови неща, които ми помагат да се развивам успешно в професионален план. Радостта от общите успехи на нашия тим също е мой любим момент! 

Какво сте работили, преди да станете брокер на недвижими имоти? Какво научихте от предишната си работа, което прилагате и до днес?
Симона: Работила съм като юрист. Любовта ми към правото е свързана с любовта ми към честността. Старая се да съм честна и обективна, и това винаги е било високо ценено от хората, с които съм работила. 

Кои са трите най-важни неща, за които гледате на първо място в един имот?
Елеонора: Цена, локация и етаж.

Как се справяте с неуспехите? Какво ви помага да се изправите и да продължите напред?
Симона: Имам си правило за неуспехите - приемам ги като уроци. Щом не съм успяла в нещо, значи не съм била достатъчно подготвена! Неуспехите ме мотивират да бъда по- старателна и никога да не се отказвам, за да стигна до успеха.

Какво обичате в София?
Елеонора: Динамиката, работното ми място, хората и красивите места, които могат да се видят.
Симона: София е моят роден град. Родена съм и съм израснала в един от старите ѝ квартали. Обичам старата архитектура, малките павирани улички, парковете и всички красиви спомени от моето детство, които са свързани с този град…