Запознай се с нашите 3

Зад всяка успешна сделка и до всеки успешен клиент стоят хората от екипа на агенцията, които се грижат всичко да се случва по най-добрия възможен начин. Този път си говорим с Галина Кутулева от екипа на брокерите и Марина Николова от юридическия ни отдел.

Започваме с вече традиционния въпрос. Кои са трите най-важни качества, които трябва да притежава един успешен брокер на недвижими имоти?
Галина: Дисциплина, много добри комуникационни умения и афинитет към водене на преговори.

Кой е любимият ви момент от работния ден?
Галина: Много са и са различни. Отпиването от първото кафе за деня, удовлетворението от свършената работа, както и моментите, в които си споделяме смешни неща с колегите.
Марина: Обичам да сравнявам работата със спорта. Любимият момент от работния ми ден е този, в който виждам общия успех на отбора.

Как бихте обяснили това, което правите, на 5-годишно дете?
Галина: Помагам на хората, които имат нужда от дом, да си намерят слънчева, светла и щастлива къща.

Какво обичате да правите през свободното си време?
Марина: Езда сред природата.

Кои са трите най-важни неща, за които гледате на първо място в един имот?
Галина: Локация, непроменяеми параметри на имота, има ли сантиментална стойност за самия продавач.

Как се справяте с неуспехите? Какво ви помага да се изправите и да продължите напред?
Галина: Всеки неуспех е леко закъснял успех, така че тези моменти нито ме тревожат, нито ме демотивират. Аз имам своя водеща максима, която гласи: невъзнаграден труд няма. Затова, каквото и да се случва, дори човек да преживее някакъв неуспех, това е урок, през който е преминал, и в повечето случаи е научил нещо изключително стойностно и важно.
Марина: Всеки претърпява неуспехи в живота си. На първо място трябва да приемем страха от неуспеха и да не преувеличаваме своята отговорност за провала. Гледам на неуспехите реалистично и си съставям план за по-нататъшните си действия.

Какво обичате в София?
Марина: Животът в толкова голям град има много предимства. Свободното ви време винаги може да бъде запълнено – има много театри, концерти и други развлечения. Винаги има много за правене, а възможностите за пазаруване са безкрайни. Има възможност за кариерно развитие и нови запознанства.
Галина: Това, че расте, но не старее. Харесвам парковете й, скритите улички, очарованието на старите сгради, забележителностите.