Силата на говоренето на езика на клиента

Този път ще представим нашия екип в един нов аспект, като се надяваме да ви доближим до работата на нашите брокери.  За нас, брокерството не е просто сделка, а по-скоро изкуството на вниманието, разбирателството и създаването на взаимно доверие с нашите клиенти.

Брокерството изисква множество умения и качества, сред които са добрата обстоятелствена преценка, контактите и експертното познаване на пазара. Но освен това, нашите брокери разбират, че сърцевината на техния професионализъм е комуникацията. Как можем да създадем и поддържаме още по-добра връзка с нашите клиенти? Като говорим на техния език.

В света на културното многообразие, в който работи Galardo Real Estate, езиковата бариера може да бъде сериозно препятствие за ефективна комуникация. Ние обаче сме решени да я преодолеем. Затова се стремим не просто да разберем нашите клиенти, но и да ги разберем на техния собствен език. Както казва на немски един от нашите брокери-полиглоти, Яни Киров: „Die wichtigste Eigenschaft eines erfolgreichen Maklers ist die kommunikative Kompetenz.“ („Най-важното качество за един успешен брокер е комуникативната компетентност.“) Симона Йорданова го допълва на английски: „To be successful, a broker must be self-confident, to have a personal attitude  with the client, and to know the market well“. („За да бъде успешен, един брокер трябва да бъде самоуверен, да има лично отношение към клиента и да познава добре пазара.“)

В днешния свят на бързи комуникации и глобална икономика, умението да говориш на един език с клиентите е от решаващо значение за успеха на бизнеса. Галина Кутулева от нашия екип допълва на руски какви са някои от останалите ключови компетентности на един отличен брокер: „Умение анализировать информацию и применять ее на практике, вести успешные переговоры и быстро принимать решения, постоянное самообучение и позитивный настрой каждый день.“ („Умение да анализираш информация и да я прилагаш на практика, да водиш успешни преговори и бързо да взимаш решения, постоянно самообучение и положителна нагласа всеки ден.“)

Затова ние сме горди, че можем да се похвалим с екип от брокери, които говорят на различни езици: френски, италиански, немски, руски, английски и други.