Поля Кирова – брокер на Galardo Real Estate за 2019!

Едно от най-трудните, но и най-красиви постижения в живота е да намериш призванието си. Поля Кирова е част от екипа на Galardo Real Estate от 4 години, но има завиден опит в сферата на недвижимите имоти доста преди да се срещнем. Тя е брокер от 1998 г., но когато професията ти е призвание, тя не омръзва – дори за 22 години. Последната от тях, изминалата 2019, е страхотен успех както за Поля, така и за Galardo, поради което сме горди да ѝ връчим титлата “Брокер на годината“.

„Стегната организация на времето, наблюдателност, висока обща култура и умение за комуникация с настоящите и бъдещи клиенти“ – това според Поля Кирова са най-важните фактори, за да бъдеш добър брокер, а в нейния случай резултатът са 60 сделки в рамките на само една година.

Нов дом, офис помещение или просто място, което подхожда на бизнеса ви… клиентите идват със сходни въпроси – колко е голямо, има ли гараж или паркомясто, какво е местоположението, в коя посока е изложението му, светло ли е, красива ли е гледката, функционално ли са разпределени помещенията и т.н. Макар всеки брокер да е подготвен за подобни питания, очакванията към всеки имот, който „кандидатства“ за новия си стопанин са съвсем различни и съпоставими с мечтите. Отговорността на брокера е да намери онзи имот, който превръща бляновете в реалност.

„Всеки има своя дефиниция за лукс, но това, което съвпада при всички е високото качество на строителството, както и високия клас довършителни работи - особено при отдаване под наем“, твърди Поля Кирова. А от опита ѝ през последните години можем да отсъдим, че именно намирането на уютни и луксозни имоти е нейният най-голям талант.

„Продажбата на недвижими имоти е сред най-отговорните, но и най-интересни сфери на областта на търговията“, казва Поля. Причината е, че за повечето хора това е инвестицията на живота им, а удовлетвореността на клиента от работата на брокера е от съществено значение както за неговото име, така и за това на агенцията, в която работи.

Вероятно най-важната част от процеса да намерим идеалния нов дом за вас или вашия бизнес, е първата среща. Според Поля няма по-лоша практика от това да не се планира достатъчно време за срещата, в която се запознаваме с изискванията на клиента. По време на този разговор уточняваме вашите точни потребности, желанията ви, както и възможностите ви спрямо предлагането на имотния пазар.  

Свържете се с Поля Кирова през нашата платформа за контакти тук - https://galardo.bg/page/contact-us