Galardo Real Estate с приз за агенция на годината .

Galardo Real Estate спечели награда за „Агенция на годината – среден бизнес“  в шестото издание на годишните награди на Imoti.net. Отличието получи на единственият национален форум, който присъжда отличия за постиженията и коректността на компаниите и експертите в сектора.

Управителят на агенцията Тома Станишев благодари за наградата и заяви, че тя е в резултат на усилена работа и професионализъм от страна на целият му екип. Номинация за награда получихме и в категория „Най – добър сайт на агенция“.

Награждаването се проведе през изминалата седмица. На бляскавата церемония се проведе и експертна дискусия на тема „Домът на новото поколение“, която акцентира върху новите тенденции в сектора и усилията на бранша да откриват все повече природосъобразни решения при изграждането на жилища и сгради.

Трудната и провокираща 2020г. постави на изпитание всички в сектора, а за най –добрите това беше мотивация, за да покажат на какво са способни. Изказваме благодарности към екипа на imoti.net за присъдената награда. Тя ни дава още по – голям стимул да работим усърдно и с мисъл към нашите клиенти.