Продава
7

Ексклузивен четиристаен апартамент с великолепна панорама

Цена:
446 100 €
Продава
Реф. №: 18398
Обзавеждане : Необзаведен
Жилищна площ: 193.96 м2
Спални: 3
Етаж: 2
Паркинг: Закрито паркомясто
Изложение: Изток, Запад, Север, Юг

Galardo Real Estate има удоволствието да Ви представи ексклузивен имот непосредствено до Киноцентъра.

Жилището се намира в малка бутикова сграда само с 8 апартамента.

Сградата се отличава с модерна асиметрична архитектура в тъмни тонове, с големи френски прозорци и стъклени фасадни стени, заобиколена с красиво аранжиран двор.

Апартаментът е ситуиран на първи етаж над партер и има красиви панорамни гледки към града и планината. Разполага с дневен тракт - 51 кв.м, от който се влиза в коридор, водещ към три спални. Мастер спалнята разполага със собствена баня с тоалетна и балкон. Двете детски стаи имат обща баня с тоалетна и балкон. Има малък балкон пред кухнята.

Сградата е газифицирана. За отопление, охлаждане и битова гореща вода е монтирана хибридна система DAIKIN ALTHERMA Hybrid. Всички апартаменти са с подово отопление и охлаждане с тръби на Multitubo, Германия. Остъкляването е с алуминиевите архитектурни системи на немската фирма SCHUCO. Блиндирани входни врати на всеки апартамент от SOLID – 55, Серия 50, модел „iDoor 2.0“ с височина 2,40м, включващи вградено захранване и вградена алармена система, Видеошпионка с дисплей – Solid Smart Control, Solid MobileKey и функция EasyGo и много други.

Сградата е с окачена изнесена вентилируема фасада, минерална вата с дебелина 150мм и финишен слой от 6мм керамични плочи с размер 3000х1500мм на една от водещите испански фирми INALCO от серията iSlimm Version, The New Black Castagnia. Видео наблюдението, контрола на достъп и охранителната система. Система за контрол на достъпа към подземните гаражи посредством четяща камера, която разпознава предварително зададените номера на автомобилите. Секционна стоманена врата към ниво подземни гаражи на немската фирма Hormann. Асансьорна система KONE с оборудване на кабината модел от 2021г. До всеки апартамент е доставен оптичен кабел за отличен интернет и окабеляване за пожароизвестяване. Система за събиране на дъждовната вода и поливане на дворното озеленяване. Собствена пречиствателна станция.

Към апартамента има запазени две паркоместа в подземния паркинг на цена 30000 евро всяко.

Без ДДС.

Разпределение

  • Входно антре
  • Тоалетна да гости
  • Дневна с трапезария и кухня (51,66 кв.м)
  • Мастер спалня (22,82 кв.м) с баня и тоалетна
  • Две детски стаи (по 17 кв.м)
  • Баня с тоалетна
  • Три балкона - пред мастер спалнята, пред детските стаи и пред кухнята

Преимущества

  • Премиум клас сграда
  • Само по два апартамента на етаж
  • Перфектна гледка
  • Две паркоместа
Обадете се