Продаден
10

Модерна къща в затворен комплекс в кв. Симеоново

Цена:
359 000 €
Продаден
Реф. №: 13486
Локация: Симеоново
Тип: Къща
Обзавеждане : Необзаведен
Жилищна плош: 278.40 м2
Двор: 600.00 м2
Спални: 4
Бани: 3
Етаж: 3 От 3
Паркинг: Гараж
Отопление: Електричество
Изложение: Север, Юг

Galardo real estate с удоволствие Ви представя модерна къща с четири спални и самостоятелен двор в новостроящ се бутиков комплекс от 4 луксозни къщи разположени в престижния кв. Симеоново, в близост до комплекс Света Магдалена. Всяка от къщите разполага със самостоятелно дворно място от около 600 кв.м., отделен вход и 2 собствени гаража, заедно със складови и технически помещения. Кухнята може да бъде изградена на мястото на кабинета за сметка на дневната. Има разработени два варианта на главната спалня. Акт 15 се очаква до м. Септември 2021г. В строителството на къщите се използват най - новите и качествени строителни и довършителни материали по БДС. Фасадата ще бъде изпълнена от минерална драскана мазилка, в комбинация с натурален камък и най - високо качествена окачена фасада с дървесни елементи. Паркоместата пред гаражите са стилно сепарирани посредством невисоки преградни стени, облечени в камък, в съчетание с вечнозелена растителност. Дворните места са изравнени и ще се предават с вече затревени с храстова растителност по периметъра. Оградата на комплекса е изпълнена от поцинкована ламарина. Районът е газифициран. Комплекс се намира в близост до бул. Симеоновско шосе. Къщата ще се предаде на шпакловка и замазка. Цената на имота е без ДДС.

Разпределение

  • Ниво сутерен - входно антре, гараж за 2 коли, техническо помещение. Възможност за сауна или фитнес зала.
  • Партерно ниво - входно антре, просторна дневна с трапезация и кухненски кът, който може да бъде изцяло отделен, отделен вход за кухнята, тоалетна за гости. Всекидневната, трапезарията, кухнята и голямата веранда са ситуирани и отворени към красиво аранжиран двор с южно изложение, от който се открива чудесна панорамна гледка към Витоша планина.
  • Първо ниво - главна спалня с баня и дрешник, тераса с красива гледка към София, 2 спални с обща тераса и прекрасна панорама към планина Витоша, отделна баня с тоалетна, мокро помещение.

Преимущества

  • Бутиков комплекс
  • Самостоятелен двор
  • Тих район
  • Охрана и видеонаблюдение
  • Снегопочистване
  • Бърз достъп до Околовръстен път

Може да харесате още

Продава
24
Eднофамилна къща с двор и басейн в подножието на Витоша, кв.Симеоново
1 300 000 €
ID: 16351
Симеоново
7 спални
840.00 m2
Продава
8
Еднофамилна къща в сърцето на Симеоново
930 000 €
ID: 18858
Симеоново
4 спални
497.00 m2
Продава
8
Впечатляваща къща с голям двор в кв.Симеоново
2 250 000 €
ID: 17798
Симеоново
3 спални
600.00 m2