Нов офис комплекс на Бул. "Цариградско шосе"

Цена:
5 000 000 €
Продаден
Реф. №: 13235
Локация: Младост 1
Тип: Офис
Площ: 6014.00 m2
Паркинг: Открито паркомясто
Отопление: Локално парно

Офис комплекс, находящ се на бул.“Цариградско шосе - 7–ми км“, в непостредствена близост до ЗИТ и Office 1 Super Store. Това е HI TEC зоната на София, която е една от най-бързо развиващите се в столицата. Мястото е изключително комуникативно, до спирка на метрото. Осигурени са чисто нови ВиК, електрозахранване, ТЕЦ и оптични кабели. През него минават първокласни пътни артерии. Разположен е на средата между центъра на София, летището, околовръстен път и двете магистрали, свързващи основните градове на България. 

Целият комплекс е проектиран в категория „А“-с централна климатизация, структурно окабеляване, системи за видео-наблюдение, пожароизвестяване, контролина достъп и СОТ 

Комплексът е с 16 000 кв.метра РЗП и се състои от четири блока /А, Б, В и Г/, между които са разположени ресторант, кафе, кухня и лятна градина.

Шоурумите са със светла височина 6 м, като вътрешно са оформени с полуетажи по 3 м. Така обособените помещения могат да се използват за изложения и на едрогабаритни стоки с офиси на полуетажите към всеки един от тях. При необходимост, те могат да бъдат обединени, оформяйки по-големи пространства. Особено подходящи са за локален търговски център, банков клон, център за красота, зала за фитнес и релакс.

Разпределение

 Блоковете се състоят от: 

  • Ресторант, кафе, кухня и лятна градина
  • Складове на ниво сутерен
  • Изложбени зали на две нива на партера
  • 3 етажа офиси. 

Преимущества

 Изключително комуникативното му местоположение

Високи конструктивни височини /6 м в шоурумите

4.10 м в складови и офис помещения

полезната носимоспособност на конструкцията от 2 000 кг/кв.метър, което позволява отделните помещения да бъдат използвани за всички видове „чисто производство“