Продаден
9

Шоурум/ Магазин/Офис в нов офис-комплекс на Бул Цариградско шосе

Цена:
439 450 €
Продаден
Реф. №: 14881
Локация: Младост 1
Тип: Магазин
517.00 м2
Открито паркомясто
Локално парно

Galardo Real Estate предлага на вашето внимание Шоурум/ Магазин/Офис в комплекс, находящ се на бул.“Цариградско шосе- 7-ми км“, в непостредствена близост до ЗИТ и Office 1 Super Store. Това е HI TEC зоната на София, която е една от най-бързо развиващите се в столицата. Мястото е изключително комуникативно, до спирка на метрото. Осигурени са чисто нови ВиК, електрозахранване, ТЕЦ и оптични кабели. През него минават първокласни пътни артерии. Разположен е на средата между центъра на София, летището, околовръстен път и двете магистрали, свързващи основните градове на България. 

Целият комплекс е проектиран в категория „А“- с централна климатизация, структурно окабеляване, системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, контролиран достъп и СОТ.

Шоурумът е са със светла височина от 6м., като вътрешно са оформени полуетажи по 3м. Така обособените помещения могат да се използват за изложения и на едрогабаритни стоки с офиси на полуетажите към всеки един от тях. При необходимост, те могат да бъдат обединени, оформяйки по-големи пространства. Особено подходящи са за локален търговски център, банков клон, център за красота, зала за фитнес и релакс.

Преимущества

  • Изключително комуникативното му местоположение
  • Висока конструктивна височини /6 м
  • Носимоспособността на конструкцията позволява помещението да бъдат използвани за всички видове „чисто производство“