Кокетен двустаен апартамент с двор в затворен комплекс в Симеоново

Цена:
1 499 750 €
Отдаден
Реф. №: 18170
Локация: Симеоново
Обзавеждане : Обзаведен
Жилищна площ: 120.00 м 2
Паркинг: Открито паркомясто
Отопление: Локално парно

Galardo Real Estate предлага прекрасен партерен двустаен апартамент в Симеоново находящ се на ул.Шумако. 78 кв.м чиста жилищна площ , 1-ви ет. от 4, Лок.отопл., Апартамента е със следното разпределение и за кратко използвано обзавеждане: Антре 4 кв.м. с вграден гардероб с множество рафтове и закачалки. Вградена пералня в единия гардероб с част за дрехи за пране. Холна част 39 кв.м. с излаз към красив зелен двор (красота). Хола е обзаведен с два удобни 2-ка и 3-ка дивани и стъклена холна маса . Телевизор и тв шкафове. Голям вграден гардероб с вградена (2-ра скрита в гардероба) падаща спалня. Кухня: 17 кв.м напълно обзаведена с малко използвани качествени уреди: вградена съдомиялна,вградена фурна,хладилник,керамичен котлон двойка,вграден 100 л бойлер и абсорбатор. Кухненска маса с 4 стола. Спалня: 16 кв.м. със западно изложение и излаз към зелен двор. Легло 160/200 см с качествен матрак и 2 големи ракли - чекмеджета в спалнята. Голям 4 крилен гардероб 260 см с множество рафтове , етажерки и закачалки , както и изградена част за дъска за гладене . Голям скрин с 4 чекмеджета .

Баня с тоалетна: 5 кв.м. с икономично подово отопление за комфортно топли стъпки по плочките в зимния период. Отделена мокра зона с плъзгащи стъклени преградни врати.

Апартамента е много малко използван. Изключително качествено строителство с качествени дограми и изолации (най-високо ниво на енергоефективност). Апартамента се отоплява на електрическа енергия , но е оборудван с един от най-високите класове на климатичната техника на Хайер , както и конвектор ADAX. Към момента има инсталирана алармена система , която може да бъде свързана и към СОТ по желание на клиента срещу 36 лв месечно. В посочената цена , като бонус ние ще Ви предложим напълно безплатно интернет и качествена интерактивна телевизия с включени всички платени канали. Ние ще предложим също така и парко място на цена 99 лв , иначе в района има възможност за свободно паркиране на 100 м от сградата. Този прекрасен апартамент е изключително подходящ за млади хора с интензивен работен ден , където ще могат наистина да отдъхнат след напрегнат ден с прекрасна гледка и чист въздух. Моля всички агенции да не ме безпокоят и да не копират снимките ми ... ако желаете да го отдадете през вашата агенция направете контакт с мен , за да уговорим среща , на която ще направите свои снимки. Благодаря

Може да харесате още

2 200 €
Луксозен четиристаен апартамент под наем със собствен двор в Симеоново
ID: 17701
Симеоново
3 спални
236.87 m 2
2 200 €
Луксозен апартамент с 3 спални под наем в Симеоново
ID: 19590
Симеоново
3 спални
225.43 m 2