Просторен офис под наем в нова бизнес сграда в близост до МОЛ Парадайс

Galardo Real Estate има удоволствието да предложи на Вашето внимание офис в нова офис сграда в близост до мол Парадайс и метростанция Витоша.

Високо качество на строителството, модерен дизайн и изключително комуникативна локация.

Сградата е с постоянно видеонаблюдение и контрол на достъпа.

Фасадата е атрактивна и модерна комбинация от материали и текстури. Северната част представлява изцяло остъклена стена с максимална прозрачност и отварящи се прозорци. Специален архитектурен елемент е избраната облицовка от изкуствен камък за южната фасада и частично за източната и западната фасади, снабдени с ламелни слънчеви щори на Warema. Те се контролират автоматично въз основа на данните от местна метеорологична станция.

Сградата е оборудвана с шест пътнически асансьора Schindler с товароподемност 1050 кг/14 души и система Destination Control. Всички асансьори са проектирани с необходимите аксесоари и звукови сигнали за улесняване и гарантиране на свободен достъп за хора с увреждания. Всеки етаж има собствена тераса, достъпна от всички офис помещения на него.

На приземния етаж можете да намерите кафене и ресторант.

Сградата има захранване от първа категория, от два независими източника, които осигуряват пълно резервно захранване на основните системи.

Офисните площи са снабдени с високоефективна система с охладителни греди (Chilled Beams). Благодарение на тази вентилационна система можете да поддържате индивидуален контрол на зоната във всяко помещение, на всеки етаж от сградата. Системата е проектирана с възстановяване и работи със 100% чист въздух. Поради липсата на вентилатори нивото на шум е изключително ниско.

Имотът е сертифициран със златен сертификат LEED (Лидерство в енергийния и екологичен дизайн) съгласно изискванията за устойчиво строителство.

Сградата разполага и с 26 станции за зареждане на електрически автомобили.

Един офисен етаж е с площ 2159 кв.м. Могат да се отдадат на един наемател или да се разделят на две или четири части, като точната площ може да се адаптира според нуждата на клиента.

Светлата височина на помещенията е: 2,95 м.

Могат да бъдат наети: подземни паркоместа по 100 евро/всяко и надземни паркоместа по 50 евро/всяко.

Такса за поддръжка - 2,5 евро/кв.м./месец.

Сградата има акт 16.

Цените са без ДДС.

Преимущества

  • Прекрасна локация
  • Изключително качествено строителство
  • Изискан стил
  • Просторни и добре организирани пространства
  • Модерно и устойчиво, с грижа за бъдещето
  • Сертификат LEED (Лидерство в енергийния и екологичен дизайн) 
Обадете се
Цена:
30 170 €
Отдаден
Реф. №: 16219
Локация: Кръстова вада
Тип: Офис
Площ: 2155.00 m2
Паркинг: Открито паркомясто
Отопление: Електричество
Изложение: Запад, Север, Юг
Галина Кутулева
Тийм лидер/ Старши агент