Защо да изберем ексклузивен договор с Galardo Real Estate

Доверие! 
Най-важната част от задачата, с която сме се заели.
Наличието на екслкузивен договор с Galardo Real Estate гарантира сигурност в професионалното отношение и изгражда доверие както при брокера, така и при продавача.

Професионализъм!
Клиентите на Galardo Real Estate получават високо качество на услугите, благодарение на доверието. Професионалният подход се изразява в ефективността за продавача за кратък срок.


Срок!
Ексклузивният договор с Galardo Real Estate съществено съкращава срока за сделка. Сключването на такъв договор ангажира агентите и ги мотивира да търсят клиенти, използвайки силни маркетингови стратегии.

Цена & оценка! 
Ексклузивният договор вдига стойността на имота, което автоматично го прави уникален. По този начин може да се определи най - добрата цена за стартиране на продажбата. Така тя ще бъде еднаква навсякъде и потенциалният купувач няма да може да преговоря чрез други канали. В допълнение, Galardo Real Estate предоставя безплатни оценки на имотите на пазара на вече слючени подобни сделки в същия район. Едно голямо предимство, което ще ви доближи още по-бързо до целта!


Силна реклама!
Galardo Real Estate изготвя индивидуална маркетингова стратегия за продажба на вашия имот. Освен разпространение във всички социални канали, клиентът получава: участие в Galardo Newsletter, блог статия, реклама на имота на първа страница на www.galardo.bg, външна реклама, поставяне на табелки, както и заснемане на професионално видео на жилището с Мария Силвестър. И за да ускорим продажбата, създаваме Open House събития, чрез които потенциалните клиенти могат да се докоснат до имота от първо лице.

Вашият имот е приоритет за нас! При нас вие получавате сигурност и професионализъм!

Разгледайте предложенията ни на www.galardo.bg