Присъединете се към нас!

Защо да изберете да работите с Galardo Real Estate?
В конкурентния свят на недвижимите имоти, изборът на работодател играе ключова роля за успеха и удовлетворението на служителите. В Galardo не само сме утвърдени на пазара, но можем да се похвалим и със 17 години опит. Това не е просто цифра - това е време, в което сме извлекли ценни уроци от успехите и провалите си, създавайки здрава основа за нашата компания.

Непрекъснат стремеж към развитие 
В Galardo сме наясно, че ключът към успеха е в постоянното развитие и иновациите. Затова търсим нови таланти - хора със свежи гледни точки, които да допринесат за нашата екипна динамика. Нашата комбинация от опитни брокери на недвижими имоти и млади, амбициозни кадри създава обстановка, която подхранва креативността и ведрото настроение. 

Откритост към новите идеи и методи
В Galardo вярваме, че всяка идея е ценна и заслужава да бъде чута. Ние сме отворени към иновации и приветстваме предложенията на всеки член на екипа, дори да е сред нас съвсем отскоро.

Лидерство и подкрепа
Нашият дългогодишен опит в индустрията ще ви даде възможността да работите с утвърдени професионалисти с над десетгодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Те ще ви дадат необходимото въвеждащо обучение, за да започнете успешно и да развиете своите умения.

В Galardo вие ще намерите не само работно място, но и семейство от ангажирани професионалисти, които споделят вашата страст и стремеж към успеха. Ако искате да бъдете част от екипа, който променя правилата на играта и създава иновативни решения, Galardo е правилното място за вас.

Как да се свържете с нас? Ако имате въпроси или желаете да се присъедините към нашия екип, не се колебайте да се свържете с нас на имейл: office@galardo.bg или на телефон: +359 2 821 21 21