Атрактивни къщи в покрайнините на София

Когато става дума за недвижими имоти, всеки човек има своите предпочитания и изисквания. Някои предпочитат апартаменти в центъра на града, докато други търсят уютни къщи в близост до природата. София е един от най-желаните градове в България, който предлага уникално съчетание от красота и живот в града, заедно с природната му околност. За тези, които търсят дом в тази атрактивна градска среда и обичат да живеят сред зеленината на София, ние от Galardo Real Estate сме ви е подготвили няколко изключителни подбрани имота от нашата селекция. Може да ни се доверите в помоща да откриете идеалната къща в покрайнините на София. Агенцията предлага красиви къщи, които са перфектни за семейства, които търсят комфорт, уют и природа на малко разстояние от града.

1.Вашата мечтана къща в Банкя!

Ако търсите нещо специално, едно от най-добрите места, където може да намерите това, което търсите, е в полите на планината Витоша и Люлин. Galardo Real Estate предлага на вашето внимание уникална самостоятелна къща в гр. Банкя.

Това жилище е разположено в идеален квартал, който е сред най-слънчевите и тихи райони на града. Намира се на слънчево място, в подножието на Витоша и Люлин, и предлага възможност за наслаждаване на невероятни 360° панорамни гледки. Жилищната зона е изключително чиста и приятна, благодарение на близостта до природните пейзажи към планините.

Къщата е разположена в отделен парцел, който предлага много комунални услуги, включително канализация, газова мрежа и Интернет връзка. Тя е оборудвана с вградени системи за алтернативни източници на енергия и водно подово отопление, захранвано от индивидуален газов котел и централна климатизация. Вътрешното разпределение на къщата е много функционално и предлага просторни стаи, осигуряващи уют и комфорт.

Освен всичко останало, тази къща предлага и двор със зеленина, който е украсен с различни храсти, дървесна растителност и подходящи сортове трева. Поливните системи, които се управляват и програмират през Smart системи от телефон или таблет, гарантират лесна поддръжка на дворните пространства.

🔎 Научете повече на: www.galardo.bg | Ref. ID: 16659 | https://bit.ly/3Kmm6tT

 


2. Самостоятелна къща с басейн и просторен двор

Втората къща е разположена в тиха и спокойна част на с. Кокаляне, с уникален по рода си дизайн и впечатляващо вътрешно стълбище. Имотът разполага с басейн и прекрасен озеленен двор, който е изцяло облагороден със зелени части и четири паркоместа за гости.

На приземния етаж на къщата се помещава просторна всекидневна отворена към трапезария и кухня, с директен достъп към двора и басейна. На първия етаж са разположени спалните помещения, всяка от които със собствена баня и излаз на тераса. Две от спалните разполагат с дрешник и камина. На последния етаж се намира кабинет-библиотека с камина и санитарен възел и още две тераси, разкриващи прекрасни природни гледки.

Къщата е изградена от висококачествени материали и предлага много комфорт и лукс. Подовите настилки са от висококачествен естествен паркет "Мерабу" и гранитогрес в санитарните възли, а дограмата е дървена с троен стъклопакет и механизми на отваряне тип "Volkswagen". Фасадата е с каменна и дъсчена облицовка, изцяло топлоизолирана.

Отоплителната инсталация е с котелно на течно гориво. В къщата има четири функциониращи камини и климатик във всяка стая. Къщата се обслужва от собствена пречиствателна станция, а има и колектор на дъждовна вода, захранващ поливната система.

Гаражът на имота е двоен, плюс едно открито паркомясто в двора и охранителна кабина до входа на имота.

Къщата е идеален избор за хора, които търсят комфорт, лукс и спокойствие в съчетание с естествената красота на природата.

🔎 За повече информация: www.galardo.bg | Ref. ID: 17172 | https://bit.ly/40ugOCs




3. Еднофамилнакъща с четири спални в Резиденшъл парк Лозен

Следващата се намира в Резиденшъл парк Лозен: къща с четири спални в елитния комплекс.

Ако търсите едно удобно и релаксиращо и сигурно място за живеене, къщата с четири спални в Резиденшъл парк Лозен е точно това, което търсите. Тази красива къща се намира в елитния комплекс Резиденшъл парк Лозен, който продължава успешната концепция на Резиденшъл парк София.

Резиденшъл парк Лозен е разположен в красивите полета на Лозенската планина, на само 12 минути с кола от София. Жилищната част на комплекса се състои от редови къщи, които са проектирани да осигурят релаксираща атмосфера за живеене. Освен това, Резиденшъл парк Лозен предлага обществена зона, която включва училище, детска градина, спортен център и басейн, спортни съоръжения и детски площадки, магазин, заведение, офисни площи и други.

Къщата, която представяме, е крайна редова с прозорци на трите фасади и шест мансардни прозореца, което я прави много светла и приветлива. Непосредствено след двора на къщата и в близост до нея е предвидено парково пространство със зони за отдих, което осигурява прекрасни гледки и същевременно усещане за уединение.

Къщата се предлага за продажба в степен на завършеност, която включва вътрешни и преградни стени, покритие на вътрешни ограждащи тухлени стени, покритие на фасадни тухлени стени, подове, бани и тоалетни, PVC дограма, блиндирана входна врата, изградено индивидуално отопление на газ, изградени тръбни пътища и захранващи кабели за климатични мултисплит машини, изградена система за подгряване на вода, чрез термосоларни панели. Къщата има изготвен и одобрен проект за обзавеждане, който включва кухненско оборудване, мебели за всички стаи и обзавеждане на двора.

🔎 За повече информация: www.galardo.bg | Ref. ID: 18271 | https://bit.ly/3nzBvOJ



4. Модерна къща с впечатляваща гледка в Симеоново, обзаведена в луксозен стил

Четвъртото предложение от нас е нова обзаведена луксозна къща в квартал Симеоново, която Galardo Real Estate предлага за продажба.

Тази къща се намира в един от най- елитните квартали в София и разполага с много добра локация, разположена на много комуникативно място. Това я прави подходяща както за живеене, така и за бизнес. Разпределението на помещенията е функционално и има много просторни помещения. Но това, което я прави изключително атрактивна, са невероятните панорамни гледки, които се откриват от всички страни на къщата. Тези гледки са направо зашеметяващи и са идеални за релаксация и усещане за природата.

Вътрешността на къщата е обзаведена в елегантен и модерен стил, който я прави много уютна и комфортна за живеене. Предлага се обзаведена, което е още една голяма предимство за потенциалните купувачи. Подземният гараж, който може да приеме 10 автомобила, е още една голяма предимство на тази къща.

Имотът предлага много повече от просто едно обикновено жилище. Това е място, където можете да се насладите на прекрасните гледки и да се почувствате наистина специални. Тази къща е прекрасен избор за хора, които търсят луксозно жилище в един от най-ексклузивните квартали в София.

🔎 Научете повече на: www.galardo.bg | Ref. ID: 17525 | https://bit.ly/3JZBH1k

 


5.Обзаведена еднофамилна къща с двор и басейнв подножието на Витоша, кв. Симеоново

Galardo Real Estate представя една изключителна къща с вътрешен басейн в близост до Симеоновско шосе.

Къщата е изградена през 2008 година и е напълно завършена и обзаведена със стил. Разполага с дворен оазис с площ от 1111 кв.м., който е с богата растителност и има изградена поливна система и шадраван. Допълнителната къща за гости е с площ от 60 кв.м. и разполага с две стаи, баня и два гаража.

Основната къща е разпределена на три етажа и сутерен, където е разположен и вътрешния басейн. Всяко ниво е със собствен вход, който позволява на семейството да се наслаждава на простора и уединението, което жилището предлага. Отоплението на къщата е решено с 10-тонен котел за нафта.

Мястото, на което е разположена къщата, е с целогодишен достъп. Там ще можете да се насладите на изумителни панорами към планината и града, както и да се наслаждавате на мирната и спокойната обстановка на местността. Животът в къща е различен от този в апартамент, той е по-свободен и по-приятен за хората, които обичат да живеят в природата и да се наслаждават на простора. Ако сте един от тези хора, които търсят атрактивни къщи в полите на София, това е перфектния избор за вас.

🔎 Научете повече на: www.galardo.bg | Ref. ID: 16351 | https://bit.ly/3lZsPkk