Очакаме Ви в новия ни офис

С гордост съобщаваме, че вече можете да ни откриете в новия ни офис на „Г. С. Раковски 96“.

В началото на месеца отворихме врати като всеки делничен ден може да откриете брокер, който да отговори на всичките ви въпроси свързани с имотния пазар.

Френската агенция, развиваща се в България вече над 10 години, продължава да расте и новия ни офис е потвърждение на това. Дейността й се разделя на четири основни звена: продажба и покупка на имоти, отдаване под наем, управление на имоти с цялостна грижа и не на последно място инвестиции в недвижимо имущество.

Разрастването ни беше неизбежно – твърди управителят на агенцията, Тома Станишев – то е следствиe от усилена работа и любов към професията, благодаря най – вече на екипа си, защото движещата сила са именно те – допълва г-н Станишев.

Той допълва, че това е удобство както за екипа така и за клиентите, които ще могат да се срещнат с брокер без предварителни уговорки, всеки ден от понеделник до събота и да обсъдят всичко, което ги вълнува.

Всеотдайността на екипа и любовта му към професията е видима и високо ценена от клинтите. Това наше разрастване е в полза както на целия ни екип, така и удобство за клиентите ни.

Пожелаваме си още успешн исделки и неспиращ ентусиазъм на целия екип.