Galardo team пътува зелено!

Заради глобалното развитие на индустриите и технологиите, заедно с разширената употреба на превозни средства и увеличаващото се население, употребата на природни горива нарастна многократно. Днес сме изправени пред екологични и енергийни предизвикателства. Отговорността, която стои пред нас е да опазим и  да предотвратим задълбочаващия се проблем със замърсяването на въздуха.

Ние от Galardo Real Estate винаги сме и ще продължаваме да мислим за запазването на градската среда. По столичните улици се движат близо около 900 хил. автомобила. Повечето, от които не са в съотвествие с екологичните норми. Ето защо наш основен приоритет е грижата за подобряване на градската среда.

Свързана с много движение в града, работата ни освен да сбъдва мечтите на хоаа, трябва да бъде и смисъл за околната среда. Тази мисъл ни кара всеки ден да се развиваме. Ето защо нащите брокери се предвижват с електоавтомобили.  Нулеви вредни емисии и сто процентова отдаденост вече возят нашите агенти към следващия оглед!