Galardo Real Estate със стъпка към Черноморието

Последствията от коронавируса подтикнаха много хора да потърсят възможност за покупка на втори имот. Това е показател, че имотният пазар не е спирал процеса на работата си. Търсенето продължава, а агентите на Galardo Real Estate получават многобройни запитвания за ваканционни имоти.

Ето защо Galardo Real Estate разширява дейността си към българското Черноморие.




Нашите предложения


Вижте тази прекрасна къща в Лозенец.

Имотът е част от комплекс Arapya Village Club, състоящ се от 15 къщи и 10 апартамента, и се намира в  непосредствена близост до плажната ивица. Разпределението в къщата включва всекидневна с кухня, три спални,всяка от които със собствена баня и тоалетна, отделна тоалетна и перално помещение и просторна веранда. Преимуществата към имота са удивителната морска гледка, локацията, лятната градина, оборудвана с барбекю, и басейн.

Разгледайте имота ТУК.

А какво ще кажете за панорамна гледка към морето?

Това е модерна къща с двор, която се намира на 100 м. от малкия плаж в Лозенец в местността Тарфа. Парцелът е с правилна форма с площ 500 кв. м. и се състои от два етажа с общо 3 спални и 3 бани.

Разгледайте имота ТУК.


Още едно предложение от Galardo Real Estate за къща с прекрасна гледка към морето, която разполага с лятна градина с барбекю и паркомясто в двора.

Къщата е част от комплекс Coral Luxury Beach Villas, който е разположен само на 300 м. от плаж Корал. Бонус към жилището е завладяващата гледка към морето, а възможността за изграждане на басейн е преимущество, което допълва невероятния имот.

Разгледайте имота ТУК.

На крачка от брега е и тази луксозна двуетажна къща в средиземноморски стил, разположена между курортите Лозенец и Царево.

В градината има самостоятелен басейн и барбекю зона, а вътре имотът е обзаведен с качествени и стилни мебели, както и висок клас електрически уреди - всичко необходимо за приятен и спокоен престой.

Разгледайте имота ТУК.


Към ваканционните предложения на Galardo Real Estate добавяме и още една къща, която позволява да се наслаждаваш на морето от първо лице.

Къщата се намира в Лозенец и разполага със самостоятелен басейн и зидано бербекю.
На първото ниво има голям хол с камина, кухненски бокс трапезария и тоалетна, като акцент поставяме върху пода, изграден от египетски варовик. Второто ниво разполага с три спални, три бани и панорамна тераса с перфектна гледка към морето.

Разгледайте имота ТУК.