Galardo Real Estate & Nasimo една вдъхновяваща колаборация

Nasimo & Galardo Real Estate представят вдъхновяваща колаборация, в подкрепа на съвременното изкуство! 🎉🖌️

Неговото изкуство ни среща неочаквано, разхождайки се из улиците и булевардите на София. Страхотни графити, дело на стрийт арт маестрото Насимо освежават и придават невероятен чар на иначе скучната градска среда. 

Станислав Трифонов- Nasimo е известен стрийт артист, чиито произведения са изпълнени с философски смисъл и образи, вдъхващи надежда, любов и светлина. Той вярва в това, че изкуството може да промени света и да направи градската среда по-позитивна и
духовна. Известен е с живописните си платна, в които съчетава традиционната живопис с характерните за стрийт арта техники.
Той е създава платформата "Fine Graff Art", където кани художници и съмишленици за популяризиране на съвременното изкуство и образоване на публиката в естетика и култура.

Nasimo е един от най-известните и считан от мнозина за най-добрият стрийт артист у нас. Познато лице е и на световната графити сцена с изяви в Канада, Англия, Италия, Поругалия, Русия, Китай, Турция, Индия, Косово Гърция, Румъния, Чехия, Белгия, Германия, Полша, Австрия, Латвия и др.