Galardo Real Estate и Groupama Застраховане: Заедно за Сигурността на Вашия Дом!

Galardo Real Estate и Groupama Застраховане – заедно, с мисъл и отговорност към дома!

Понякога събитията са непредвидими, връхлитат неочаквано и ни изправят пред критични ситуации, носейки материални щети и финансови загуби. Интелигентните решения са предварително да помислим и максимално да се защитим.

Застраховката на имуществото е сериозна предпазна мярка, която може да ни осигури спокоен сън, сигурност и обезпеченост. Тя е безспорно важен аспект от недвижимите сделки и Galardo Real Estate успешно интегрира този елемент, като част от услугите, които предлага. 

Galardo Real Estate е агенция за недвижими имоти с персоналто отношение към всеки клиент и в стремежа си да преложи максимално най-добро обслужване и отличен сървиз, подхожда с мисъл за бъдещия комфорт на всики новодомци. 



Groupama Застраховане е утвърдена и добре позната застрахователна компания, част от френската застрахователна група Groupama Assurances Mutuelles предлагаща  идеи и решения, с цел защита и спокойствие на своите клиенти във всяка една ситуация. 




Защо да застраховаме дома ни и какви са практическите ползи за нашите общи клиенти?

Сигурност и защита: Groupama Застраховане предлага непрекъсната подкрепа и сигурност, като гарантира, че вашите домове са не просто сгради, а безопасни убежища, в които може спокойно и уверено да създавате вашите спомени.

Независимо дали става въпрос за природни бедствия, злополуки или кражби, Groupama Застраховане предлага цялостно покритие, гарантиращо, че няма да останете сами и без финансов гръб в различни ситуации.



Професионален съвет: Благодарение на дългогодишния си опит, Groupama Застраховане може да предостави професионален съвет относно най-подходящите видове застраховки за конкретните нужди на всеки клиент – гаранция за клиентите, че получават решения, отговарящи на техните специфични изисквания.

Освен самото имущество, застраховката предлага и защита за вещите в имота, включително уреди, мебели и ценни предмети. Това означава, че независимо дали сте изправени пред кражба, природни бедствия или други видове увреждания, вие може да бъдете уверени, че сте покрити.

Лесен процес на Застраховане: Сътрудничеството с известна компания като Groupama може да опрости процеса на застраховане за клиентите. Това води до по-гладко и бързо осигуряване на защита за имотите.



Доверие и прозрачност: Groupama Застраховане е компания с утвърден имидж, разпознаваема със своята коректност, прозрачност и доверие – важен аспект за клиентите, които искат да работят с надеждни партньори, за да защитят своите интереси.

Адаптиране на нуждите: Партньорството между Galardo Real Estate и Groupama Застраховане позволява на клиентите да получат индивидуално насочени решения, осигуряващи не само финансова подкрепа, но и защита на вашите собствени интереси.





Вашите застраховки от Groupama Застраховане вече може да направите и в офиса на Galardo Real Estate, 
ул. Г. С. Раковски 96, етаж 2, 1000 София, България.