Френски фонд купува имоти в София чрез Galardo Real Estate

Френски фонд купува имоти в София чрез Galardo Real Estate

Ние, от Galardo Real Estate започнахме кампания в партньорство с френски фонд за инвестиции в недвижимо имущество. Колаборацията ни води до засилено търсене на имоти и места за строеж в центъра и южните райони на София, което е прекрасна възможност за развитие и бъдещи проекти.

Съвместните ни усилия водят до реализирането на проекта “Galardo Boyana Residence” - бутикова сграда с прекрасни гледки към полите на Витоша и София.

Спокойната среда, около нея, е в перфектно съчетание с лесен достъп до центъра на София. А “Galardo Boyana Residence”е събирателен образ на изключително много усилия, което е и причината за успешното ѝ завършване и бързото разпродаване.

Съвсем скоро предстои да представим новия си проект, започнал в края на тази година, с краен срок в края на 2019г. Проектът е офис сграда, разположена в центъра на София, на 300м от катедралата „Александър Невски“.

В унисон с досегашната ни работа, заедно с френския фонд, търсим нови възможности за инвестиции - сгради и незастроени площи.

Ето още една добра стратегия за инвестиране в правилното място.

Aко мислите, че имате подходящ имот или място, свържете се с нас.