Ексклузивни апартаменти за продажба в затворен комплекс

Представяме ви затворен комплекс- Ембаси суитс , в квартал Манастирски ливади в  който за всичко е помислено още преди да се сетите да си го пожелаете. Комплекс от затворен тип, разположен в южната част на София.

На живущите в комплекса са на разположение прекрасен вътрешен двор и площадки за игра.  Панорамната гледка и локацията в близост до ключови спирки на градския транспорт го превръщат в идеалния градски дом.


На Ваше разположение са :

-Жива охрана 24 часа
-Обширни  зелени  площи, за релакс  и отдих
-Просторен подземен паркинг
-Отопление на газ
-Широки и просторни стълбища и входове

 

Всички апартаменти са  :

-Напълно обзаведени, освежени и оборудвани
-Основната спалня има санитарен възел
-Подовите настилки са дървен паркет
-Всички апартаменти са просторни с високи тавани
-На разположение са  телевизор с плосък екран, кухненско оборудване и пералня .

Предлагаме Ви за продажба тристаен, четиристаен апартамент и пентхаус.

 

Слънчев тристаен апартамент 

Апартаментът очаква своите стопани напълно обзаведен. Жилището разполага с 2 спални и 2 бани с тоалетни, хол и обособен кухненски бокс, а всяко от помещенията е напълно оборудвано. Апартаментът е с площ от 155 кв.м. и единственото, което трябва да направите, за да му се насладите, е да се настаните в него.


 

 

 Просторен четиристаен апартамент 

 Апартаментът  се състои от  3 спални и 2 бани, тераса и отлично поддържан двор с детска площадка. Апартаментът е с площ от  211 кв.м.  и притежава всичко необходимо, за да се почувствате "ВКЪЩИ " . Изложението е към изток, запад и юг, а отоплението е с газ и климатици за максимален комфорт.  Обадете се за оглед! 

 


Пентхаус с невероятна гледка към Витошa

Какво означава да живееш царски? Смятаме, че е на първо място въпрос на стил. Представяме ви имот с 3 спални  и 2 бани с тоалетни.  От  терасата на апартамента се разкриват прекрасни гледки към планина Витоша и града. Жилището е с модерна визия и комфортно обзавеждане разположено на 365 кв.м.



 

В комплекса се предлагат и други жилища с различна квадратура и цена.