Продайте имот с нас и спечелете ски почивка във Франция

Galardo Real Estate – френската агенция за недвижими имоти на българския пазар – с удоволствие поставя началото на една специална кампания с френски привкус. Всеки нов клиент на агенцията, който сключи ексклузивен договор за продажба на своя имот с Galardo, автоматично се включва в нея. Кампанията ще продължи до края на зимния сезон, а един от клиентите, реализирали продажба на своя имот с Galardo, ще получи елегантна награда: ски ваканция в класическия ски курорт Межев, в сърцето на френските Алпи.

Galardo е един от водещите агенти на недвижими имоти в България, посветен на неуморна работа, непрекъснати иновации и непреклонна ангажираност към качеството на предлаганите услуги. Ние вярваме, че всяка сделка с недвижим имот е възможност за ново начало и обещание за бъдеще. Доверието е най-важният актив, който можем да изградим с нашите клиенти и партньори, и затова подхождаме с максимална отговорност към всяка задача, като гарантираме прозрачност на всеки етап от работния процес. Когато избирате Galardo, вие се доверявате на агент, който разбира не само пазара на недвижими имоти, но и индивидуалните нужди на всеки клиент. Предлагаме персонализирани решения и услуги, които покриват целия спектър на вашия имотен портфейл – покупка, продажба, наемане и управление на имоти.

А какво означава ексклузивен договор за продажба? Продавачът на имота се доверява напълно на Galardo и не работи с други посредници, а в замяна на това получава множество допълнителни предимства: личен брокер, който отговаря персонално на всяко запитване, анализ на пазарната конкуренция, премиум позициониране на имота, включване във вътрешния бюлетин на компанията, обява в сайтовете от международната мрежа на Mayfair, приоритетно представяне на имота пред потенциални клиенти, организиране на събития тип „Отворени врати“, монтаж на елегантна табела в границите на имота и много, много други.

Но да поговорим и за наградата. Межев е известен като „родното място на ските“ – елегантен алпийски курорт, популяризиран от семейство Ротшилд още в началото на ХХ век и съхранил уникалната си френска атмосфера и до днес. За класическата му история свидетелства фактът, е през 1933 година тук е изграден първият кабинков лифт в света, предназначен специално за скиори. Лифтът в Межев позволява на стотици скиори да се спускат от сутрин до вечер, което поражда самата идея за „писти“ и в крайна сметка развива концепцията за зимни спортове такива, каквито ги познаваме днес.

И така: продайте имота си ексклузивно с Galardo и се насладете на заслужена награда – ски почивка в снежната перла във френските Алпи!