2 месеца по-късно: Успешните сделки по време на Covid-19

Несъмнено коронавирусът нанесе щети върху всеки един сегмент на бизнеса. Някъде повече, другаде по-малко, но ефектът от него е налице.

Въпреки взетите мерки в борбата с Covid-19 обаче, брокерите на Galardo Real Estate продължават своята работа с клиентите с пълни сили, макар и от вкъщи.

Коронакризата определено оказва влияние върху сделките, но съвсем не успява да постави на пауза цялостната работа на имотния пазар.

Един прекрасен пример е току-що продадената триетажна къща в Драгалевци от агента на Galardo Диляна Николова.

Тя споделя, че е дала всичко от себе си за осъществяване на сделката и й отнема по-малко от 3 месеца.

Тази невероятна къща разполага с просторен двор и пленителна гледка към Витоша. На пъврото си ниво къщата има кухня, всекидневна, спалня, баня с тоалетна, веранда и гараж. Качвайки се нагоре, ни посреща всекидневна, кухня, две спални, кабинет, две бани с тоалетни, сауна и гардеробна. На последния етаж освен чудесната гледна, къщата е снабдена с кухненски кът, всекидневна, две спални, гардеробна, кабинет и две бани с тоалетни.

Друга сделка за четиристаен апартамент в нова сграда, който намери своя собственик по време на коронакризата, е дело на старши агента на Galardo Камелия Белчева.

Апартаментът се намира в кв. Драгалевци на изключително комуникативно място. Разполага с антре, дневна с кухня и трапезария, три спални, две бани с тоалетни, една тераса и мокро помещение.

Коронавирусът успя да затвори вратите на домовете, но пък отвори нови, големи възможности, които предоставят на търсенето и предлагането огромно поле за изява.

Разгледайте всичките ни предложения ТУК .